contact

contactgegevens

Heb je vragen of wil je graag meer info over één van mijn diensten?
Bel mij vrijblijvend op, of stuur gerust een mailtje.


Praktijk Posterie 3

Posterijstraat 3

8710 Sint-Eloois-Vijve

 

gsm: 0468.35.05.36 
mail: info@posterie3.be


Binnen de vertrouwensrelatie met mijn cliënten ben ik gebonden aan het beroepsgeheim. De privacy van uw gezin wordt gerespecteerd en nooit met derden gedeeld.

contactformulier

 
 
 
 
 
 

wie ben ik?

Ik ben kindercoach en opvoedingsondersteuner. Mijn naam is Maud Lesage, opgegroeid in Waregem en wonende te Sint-Baafs-Vijve. Ik heb 2 kinderen: Tanguy (2008) en Marilot (2009).


Ik ben Master in de pedagogische wetenschappen (Ugent), met als extra specialisatie kinder- en jeugdpsychotherapie. Ook mijn expertise als stresscoach en natuurcoach zet ik in.


Na 9 jaar als docent op de hogeschool, en enkele jaren als leerkracht en leerlingbegeleider in het secundair onderwijs, heb ik mij bijgeschoold tot kindercoach.
Omdat dit beroep in België nog vrij nieuw is, volgde ik hiervoor verschillende opleidingen in Nederland, waar dit beroep al meer dan 15 jaar bestaat.


Sinds 2019 werk ik fulltime als zelfstandige kindercoach en trainer in mijn eigen praktijk Posterie 3. Kindercoaching is een laagdrempelige en kortstondige vorm van hulpverlening. U heeft hiervoor dus geen doorverwijzing van een huisarts nodig (geen terugbetaling via ziekenfonds mogelijk).

PRAKTIJK POSTERIE 3

 

aan de kerk in Sint-Eloois-Vijve